Foto Fashion-FeverEsmeé Helder is de trotse eigenaresse van Fashion-Fever.nl. De kans is groot dat je al bekend bent met deze trendy blog, want dagelijks wordt de site door 5000 mensen bezocht. Daarnaast heeft Fashion-Fever.nl al een aantal keer in de media spotlights gestaan.

De blog gaat alweer 7 jaartjes mee en houdt je dagelijks up-to-date over alles wat te maken heeft met mode, beauty en lifestyle. Daarnaast laat ze graag zien hoe je de mooiste looks maakt met make-up en niet alleen omdat het haar passie is. Als make-up artist werkt ze regelmatig mee aan prachtige fotoshoots!

Dat ze zelf over een grote make-up collectie beschikt zal je daarom niet verassen. Onze enorme Clear Cube is daarom een ideale uitkomst voor Esmeé. In haar review laat ze je zien hoe ze de Clear Cube handig inricht en wat voor prachtige make-up producten ze er allemaal in heeft zitten. Ondanks dat zelfs de Clear Cube nog niet genoeg ruimte kan bieden voor haar collectie, is het zeker de moeite waard om het artikel hier te lezen.

Ben jij ook zo gek op mode en beauty? Word dan lid van Fashion-Fever.nl!