XNiennthingsWe kunnen maar geen genoeg krijgen van die prachtige Clear Cube! Er past zo ontzettend veel make-up in en een gevulde Clear Cube is een feest om te zien. Ook is het leuk om te zien hoe anderen hun Clear Cube vullen en indelen. Daarom werd het weer eens hoogtijd voor een Clear Cube review. Dit keer door niemand minder dan Nienke van X Niennthings.

X Niennthings is een vrolijke en fijne (beauty)blog  waar niet alleen handige reviews voorbij komen, maar je ook kunt lezen over leuke lifestyle items en zelfs wooninspiratie krijgt. Nienke deelt graag alles wat het leven leuker maakt en geeft je bijvoorbeeld ook handige tips voor Valentijnsdag of laat zien hoe ze het hardlopen weer oppakt. Natuurlijk blijft ze een echte beauty liefhebster en vult haar blog zich geregeld met reviews over de nieuwste producten en de leukste shopadresjes.

Afgelopen weekend was het daarom de beurt aan onze Clear Cube en webshop. Wat meteen opvalt is dat het een zeer uitgebreide review is geworden met prachtige foto’s. Het is meteen duidelijk dat de mooiste producten en merken in haar Clear Cube een plek krijgen. Geen vakje blijft onbenut. Het resultaat ziet er daarom weer prachtig uit. Ben je benieuwd geworden? Lees hier de hele review en vergeet je niet te abonneren op X Niennthing!