SharmaineSarinaMaak kennis met de Beautyblog SharmaineSarina! Een heerlijke beautyblog waar de Amsterdamse eigenaresse Sharmaine dagelijks artikelen plaatst over beauty, food en lifestyle. Van handige productreviews tot leuke shoplogs, maar ook winacties waar je echt blij van wordt! Niets is fijner dan goed voor jezelf te zorgen en Sharmaine laat graag zien hoe je dat zo goed mogelijk kan doen!  Naast haar blog heeft Sharmaine ook een eigen Youtube kanaal waar je kan genieten van haar vrolijke video’s.

Wij merken dat nog niet iedereen is overtuigd van de grootte van onze paarse make-up organizer. Aan SharmaineSarina de eer om te laten zien dat er écht heel veel make-up in past. In haar review laat ze zien hoe zij de organizer inricht. Uiteraard gaan haar favoriete producten erin, waaronder een prachtige collectie MAC lipsticks waarna er nog ruimte overbleef! Verder gaan er nog kwasten, blushes, palettes, flacons en parfum in en wat denk je? Nog steeds niet vol! Daarom besloot Sharmaine de organizer verder op te vullen met ‘vergeten’ make-up producten, zodat ze deze ook niet vergeet te gebruiken.

De conclusie van de review is dat de paarse organizer inderdaad erg groot is en eenmaal gevuld een feest voor het oog. De foto’s zeggen eigenlijk al genoeg. Lees de hele review op www.sharmainesarina.nl.