Foto FablouiseHet nieuwe jaar is begonnen en dus is het de hoogste tijd voor een nieuwe review. Dit keer laat Laura van de bekende beautyblog Fablouise zien wat je allemaal met de Clear Cube kan doen.

Lang geleden heeft Laura al eens een stukje over de webwinkel geschreven. Inmiddels zijn zowel de webwinkel als haar blog flink veranderd. Fablouise behoort inmiddels tot de grotere Nederlandse beautyblogs en je vindt er de leukste artikelen en filmpjes over beauty, fashion en lifestyle. Wat haar blog zo bijzonder maakt zijn de prachtige foto’s en sfeerimpressies. Laura is professioneel grafisch vormgever en dat is duidelijk te zien!

Ook onze Clear Cube mocht op de gevoelige plaat. Het eindresultaat valt alleen te beschrijven met ‘Wauw!’.  In de review laat Laura zien hoe zij de Clear Cube heeft ingericht. Zo gebruikt ze de Clear Cube vooral om haar favoriete make-up producten in op te bergen en krijgen alleen de producten met de mooiste verpakkingen een plekje. Naast een artikel heeft Laura ook een video gemaakt waarin ze laat zien hoe ze de Clear Cube inricht. Bekijk hier de video.

Ben je nog niet bekend met Fablouise? Dan moet je hier absoluut even een kijkje nemen!