Luxe make-up organizer Loving Life is EasyDe luxe make-up organizer is naast de Clear Cube een ontzettend populair product. Dat is ook niet zo gek, want de organizer is veelzijdig in gebruik en er is altijd wel een plekje voor te vinden in huis. Toch zijn hier nog weinig reviews over verschenen. Deze week is er daarom eindelijk een review van verschenen op de blog ‘Loving Life is Easy’!

Eigenaresse Svenja heeft met haar blog een duidelijk doel voor ogen. Aandacht besteden aan onderwerpen die houden van het leven makkelijker maken. Zo heeft ze zelf een passie voor mode, beauty, fotografie en alles wat het leven leuk maakt. Door middel van haar blog deelt ze deze passies graag met anderen en met succes! Inmiddels telt haar blog 835 volgers en zetten haar artikelen aan tot tientallen enthousiaste reacties. Ook via Social Media houdt Svenja iedereen op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Ook onze luxe make-up organizer valt nu onder dingen die het leven leuk maken en daar zijn we trots op! Svenja heeft een uitgebreid artikel geplaatst waarin ze uitlegt hoe je de organizer zo mooi en efficiënt mogelijk kan inrichten. Het artikel is uiteraard voorzien van prachtige afbeeldingen, waar je als beauty-liefhebber inderdaad alleen maar blij van kan worden!

Je kan hier het hele artikel teruglezen en vergeet niet om ook de rest van de blog te bekijken. ‘Loving Life is Easy’ is een echte aanrader!