Over ons

Saskia KosterHet gezicht achter Make-up Your Stash

Even voorstellen, mijn naam is Saskia Koster en ik ben de trotse eigenaar en oprichter van webwinkel Make-up Your Stash. In april 2012 opende Make-up Your Stash haar deuren en nu (vier jaar later) is de webwinkel niet meer weg te denken uit de webwinkel straat.

Naast Make-up Your Stash ben ik ook eigenaar van online marketing bureau DutchContent, het moederbedrijf van de webwinkel. Daarmee help ik dus ook andere webwinkel eigenaren aan blije klanten.

 

Beluister hier het interview van 7 maart over Make-up Your Stash op Radio Hoorn

 

Christian SlagterMet maar twee handen zou ik de webwinkel inmiddels niet meer alleen kunnen draaien. Hoor je aan de telefoon een mannenstem, dan is dat mijn steun en toeverlaat Christian Slagter. Eigenaar en oprichter van content marketingbureau Slagter Media.

Hij denkt vaak mee over de webwinkel en is bovenal mijn partner voor het leven.

 

 

 

Waarom make-up organizers?
Ken je dat gevoel als je een cosmeticawinkel in loopt en je ziet al die prachtige displays en rekken vol make-up? Een stukje van dat gevoel willen wij bij mensen thuis bezorgen. Het is zonde om al die mooie cosmeticaproducten weg te stoppen in een tasje of la. Een gevulde make-up organizer is een feest voor het oog! Bovendien weet je precies waar alles ligt en hoef je niet meer bang te zijn voor beschadigde blush- of oogschaduwdoosjes.

Ik ben iemand die blij wordt van make-up, maar ook van overzicht en dat alles er netjes uitziet. Een make-up organizer is de perfecte oplossing om die twee dingen bij elkaar te brengen. Omdat ik zeker weet dat er nog veel meer vrouwen zijn die er zo over denken, ben ik met de webwinkel Make-up Your Stash gestart.

Hoe werkt onze webwinkel?
Een webwinkel kan al snel onpersoonlijk en statisch aanvoelen. Daarom staat persoonlijke en directe service bij ons hoog in het vaandel. Vragen, klachten of opmerkingen worden direct en persoonlijk behandeld. Je wordt dus niet van de ene naar de andere afdeling doorverwezen. Heb  je een speciale wens met betrekking tot je bestelling, dan doen we ons uiterste best om hieraan te voldoen.

Het plaatsen van een bestelling hebben wij ook zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Je hoeft niet eerst een heel proces door om een account aan te maken. Betalen gaat snel, makkelijk en vooral veilig via iDEAL, PayPal of overschrijving.

Het verwerken van bestellingen proberen we uiteraard zo snel ,maar vooral ook zo zorgvuldig mogelijk te doen.

Jij blij, iedereen blij
Als ik lekker ga shoppen en met mooie spullen thuis kom, dan wil ik niet dat iemand (dus dieren, kinderen of volwassenen) daarvoor heeft moeten lijden. Tijdens mijn zoektocht naar producten heb ik daarom geprobeerd om tot een eerlijke prijs te komen voor zowel onze klanten als voor de mensen die aan de producten hebben gewerkt.

Een deel van onze producten komt uit China, maar gelukkig zijn deze leveranciers al flink gemoderniseerd als het op arbeidsomstandigheden aankomt en niet te vergelijken met sommige fabrieken in zoals in Bangladesh.

Je koopt dus niet alleen een kwaliteitsproduct, maar tevens een zorgeloos product!

Blij met Bloggers
Wij werken geregeld samen met beautybloggers. Zij geven ons een ontzettend goede kijk op de markt en laten ons weten of we als webwinkel op de goede weg zitten. Wekelijks verschijnen er de leukste reviews en artikelen over onze webshop. Ik kan je garanderen dat de mening van bloggers over onze producten 100% oprecht is. Als ze iets ‘minder’ vinden, dan delen ze dat gewoon met hun lezers. De hoeveelheid mailtjes die we dagelijks ontvangen van bloggers is echter enorm gegroeid! Daarom zijn er een paar richtlijnen opgesteld speciaal voor beautybloggers die met ons willen samenwerken.

Daarnaast ben ik zelf ook een grote fan van make-up en alles wat erbij hoort. Ik lees daarom met veel plezier verschillende blogs!

Ik wens je veel shopplezier toe in onze webshop! Vragen mag je natuurlijk altijd mailen naar info@make-up-your-stash.nl.