Betaling en Verzending

Betalen
iDEAL
iDEAL is inmiddels een van de meeste gebruikte betaalmethode binnen Nederland. iDEAL wordt bovendien ondersteunt door de belangrijkste banken binnen Nederland (ABN AMRO, ING, SNS Bank, Rabobank, Triodos Bank en Friesland Bank) en is zeer gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Afrekenen via iDeal doe je binnen de beveiligde omgeving van iDeal zelf en van je bank. Meer informatie over iDEAL vind je op ideal.nl.

PayPal
Ook PayPal is een vertrouwd en veel gebruikte betaalmethode, die wij daarom graag aanbieden. PayPal biedt vele betaalmogelijkheden, waaronder het aanmaken van een eenvoudig account tot het koppelen van je CreditCard voor nog meer betaalgemak. Bovendien geniet je bij Paypal van extra kopersbescherming en reken je af in de beschermde omgeving van PayPal zelf. Meer informatie over betalen met PayPal vind je op PayPal.nl.

Overschrijving
Op de ‘afrekenpagina’ kun je deze optie selecteren en volg je vervolgens de instructies. Je bestelling wordt verstuurd zodra we je betaling hebben ontvangen. Wanneer we je betaling hebben ontvangen, krijg je hiervan per e-mail een bevestiging. Raadpleeg de website van je bank om te zien hoe lang een overschrijving maximaal kan duren.

Verzendkosten
Voor het verzenden van onze producten maken wij gebruik van PostNL. Voor al onze producten worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijd

Vanaf het moment dat wij je betaling hebben ontvangen streven wij ernaar om je aankoop binnen maximaal twee werkdagen thuis te bezorgen. Uiteraard zijn wij hiervoor tevens afhankelijk van de snelheid van PostNL. Mocht de levering vertraging oplopen, dan brengen wij je hiervan per e-mail op de hoogte. Indien je een bestelling op vrijdag na 17.00 uur plaatst, zaterdag of zondag, heb je de bestelling dinsdag in huis.
Voor klanten buiten Nederland kan de levertijd tot maximaal drie werkdagen oplopen.

Liever niet bij de buren afleveren of op een tijdstip dat het jou uitkomt?
Voor verzending maken wij gebruik van PostNL. Wanneer je bij bezorging niet thuis bent, bezorgd PostNL je bestelling bij de buren. Niet iedereen is hier even blij mee. Daar heeft PostNL nu een oplossing voor!

Door heel Nederland heeft PostNL honderden afhaalpunten, waar wij jouw bestelling direct naartoe kunnen sturen. Er is altijd een afhaalpunt bij jou in de buurt, zoals een supermarkt, bouwmarkt of natuurlijk gewoon het postkantoor. Dan wordt je bestelling niet bij de buren afgeleverd en kun je het ophalen wanneer het jou uitkomt! PostNL houdt je per e-mail op de hoogte wanneer je pakket afgehaald kan worden en houdt je pakket tot maximaal 2 weken vast.

Ga naar de website Postnl.nl om te zien welke afhaalpunten er bij jou in de buurt zijn. Kom je er niet uit? Stuur ons dan een e-mail (info@make-up-your-stash.nl) en we helpen je graag.

Wil je gebruik maken van deze verzendmethode? Meldt dit dan bij ‘klant opmerking’ tijdens het bestelproces. Dan zorgen wij ervoor dat het helemaal goed komt!