Joyce EliseSoms ben je opzoek naar de leukste beauty koopjes tegen een zo zacht mogelijk prijsje, maar af en toe wil je jezelf juist lekker verwennen met luxe. De ene dag ben je opzoek naar iets fijns voor onder de douche en de andere dag ben je opzoek naar inspiratie voor de beste lente outfit. Kortom het leven van een beautyfreak is geen dag hetzelfde. Joyce van de beautyblog Joyce Elise begrijpt dat als geen ander!

Met veel plezier plaatst zij om de dag een nieuw artikel en het onderwerp is iedere keer een verrassing. Zo schrijft ze handige productreviews, geeft ze inspiratie voor leuke outfits, deelt ze de leukste online en offline shopadresjes en ook een stukje lifestyle mag natuurlijk niet ontbreken.

Dit keer was Make-up Your Stash aan de beurt. Zo schreef Joyce een uitgebreide productreview over het ladeblok van de luxe make-up organizer. Over dit product zijn nog niet zoveel reviews verschenen, dus wij zijn natuurlijk blij dat dit product ook eindelijk in de schijnwerpers staat.

Deze make-up organizer is ideaal voor dames met een kleinere stash of voor wie er haar daily stash in wil opbergen. Toch laat Joyce goed zien hoe ze er nog flink wat make-up in kwijt kan.

Het is absoluut de moeite waard om het hele artikel hier verder te lezen! Hou jij van een beautyblog met veel verschillende onderwerpen? Vergeet dan ook niet om lid te worden van Joyce Elise!