SDe naam zegt eigenlijk al genoeg. De blog ‘Everythingnice.nl’ behandelt dagelijks onderwerpen waar je alleen maar blij van kan worden! Eigenaresse Romy schrijft dagelijks artikelen over alles wat te maken heeft met beauty en fashion. Het zijn voor Romy twee belangrijke passies die ze graag met haar inmiddels 216 volgers en vele bezoekers deelt. Denk aan handige DIY’s, fijne reviews en leuke tutorials. Ook deelt ze geregeld lifestyle artikelen waardoor de blog een persoonlijk tintje heeft.

Romy weet natuurlijk goed waar ze zelf blij van wordt, maar weet ook heel goed hoe ze haar volgers blij kan maken. Regelmatig verschijnen er namelijk ook hele leuke win acties die je echt niet wilt missen!

Sinds kort vallen ook onze producten onder het begrip ‘Everything nice’ en daar zijn we bij Make-up Your Stash natuurlijk trots op! Onlangs heeft Romy een uitgebreide review over de Luxe make-up organizer geschreven. Een leuk extraatje is dat ook de webshop zelf uitgebreid omschreven wordt! Aan de hand van prachtige foto’s laat ze zien hoe ze haar organizer inricht. Zoals Romy het zelf mooi omschrijft “alleen de mooiste pareltjes uit haar collectie krijgen een plek in de organizer”.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan hier de hele review en vergeet niet om ook volger te worden van Everythingnice.nl!