Beauty by NienkeKen je onze nieuwste make-up organizer al? De Paarse make-up organizer heeft de unieke combinatie van prachtig acryl met een stijlvolle paarse kleur! Bovendien is deze organizer ontzettend groot. Het werd daarom hoogtijd voor een review van dit product. De eer was aan Xniennthings om als eerste hier een review erover te schrijven!

Maak kennis met Xniennthings

Dit is een ontzettend fijne blog waar iedere week 2 tot 3 nieuwe artikelen worden geplaatst. Er is veel aandacht voor beauty met reviews, handige tips, inspiratie en leuke shopadresjes. Daarnaast vindt je hier ook bijzondere lifestyle artikelen. ‘Xniennthings is een blog waar je ,voorzien van een grote kop thee, lekker voor gaat zitten. Als beauty liefhebber wordt je hier echt blij van!

De review

Deze week was het de beurt aan onze Paarse make-up organizer om onder de loep te worden genomen door blog eigenaresse Nienke. Wij hebben daarbij alvast één ding van Nienke geleerd en dat is dat onze organizers er met Washi tape ook heel leuk uitzien!

Nienke laat verder zien hoe ze de organizer heeft ingedeeld, waardoor duidelijk wordt dat er heel veel make-up in past! De uitgebreide review kan je hier verder lezen op Xniennthings.blogspot.nl.